Wat vinden anderen?

Stephanie (groep 8, 11 jaar):
Ik kwam vorig jaar af en toe huilend thuis, omdat ik niet alles op school snapte. Mijn moeder dacht aan Meester Dennis en belde hem op. Meester Dennis heeft mij erg geholpen met rekenen bijvoorbeeld de procenten, breuken, kommagetallen en meer. Nu helpt hij met taal. Ik vind de bijlessen erg leuk. Het maakt leren leuk. Aan het eind van de les spelen we wel eens galgje, dierenspelletjes of gaan we voetballen. Samen met Meester Dennis gaan we op Squla, leuke leersite. En hij is ook grappig. Groetjes Stephanie.

Ouders van Stephanie:
Vorig jaar zijn wij begonnen met bijles van Meester Dennis voor Stephanie. Stephanie had wat moeite met rekenen en ze had niet zoveel zelfvertrouwen, waardoor ze twijfelde aan haar eigen slimheid en kunnen.
Meester Dennis geeft haar 1x per week een uur bijles en het resulteerde in zeer goede cijfers voor rekenen (laatst zelfs het hoogste cijfer van haar klas) en haar zelfvertrouwen is toegenomen. Ze gaan nu wat meer aan het werk met taal en oefenen ook wat Cito's. Wij, als ouders, zijn erg blij met de oplossing en bevelen Meester Dennis ook vaak aan bij vrienden en kennissen.
 


Frank (groep 7, 10 jaar):
Meester Dennis is altijd positief en leert mij altijd op een leuke manier leren. 

Ouders van Frank:
Sinds Meester Dennis Frank helpt, zijn de resultaten van Frank op school verbeterd. Vanwege zijn dyslexie heeft Frank vaak meer tijd nodig om de opdrachten te begrijpen en Meester Dennis helpt hem hierbij. Hij neemt de tijd om de stof, welke op dat moment op school wordt gegeven, rustig met Frank door te nemen. Frank kijkt altijd enorm uit naar “zijn” uurtje met Meester Dennis. Hij is altijd ge´nteresseerd, sportief, positief en weet Frank enorm te motiveren en te stimuleren om net een stapje extra te zetten.
 

Isa (groep 7, 11 jaar):
Meester Dennis geeft mij nu al een paar maanden bij les, eerst thuis nu op school. Dit gaat erg goed.
Eerst kletsen we altijd even over het weekend en dan gaan we aan de slag. Soms doen we ook een spelletje. Of we oefenen de tafel tijdens het overgooien met de bal.
Nu op school gaat het iets anders, maar daar mag ik sommen op een whitebord schrijven . We werken erg hard, heb mijn eerste 10 voor rekenen binnen, ben ik erg blij mee.
Dennis overlegt met de juffen waarin hij mij kan helpen,en voorbereiden.

Ik vind het erg fijn om bijles te krijgen van meester Dennis, bedankt!Pelle (2e klas voortgezet onderwijs, 13 jaar):
Meester Dennis helpt mij dit jaar vooral met Duits. Mijn cijfers daarvoor zijn ook beter geworden. Ik kan goed huiswerk met hem maken!

Ouders van Pelle:
Wij zijn zeer tevreden over ‘Bij meester Dennis’. Meester Dennis is flexibel, deskundig en speelt in op de persoonlijke behoefte van de leerling. Samen met zijn positieve instelling zorgt dit ervoor dat er mooie stappen worden gemaakt op de juiste momenten. Dit bleek ook weer tijdens de overgang van basis- naar voortgezet onderwijs, deze is soepel verlopen mede dankzij de adviezen en begeleiding van Meester Dennis.
 


Julian (groep 7, 11 jaar):
“Ik vind het heel leuk om met Meester Dennis te werken. Hij legt alles goed uit, hij is grappig en doet ook leuke dingen waardoor je het nog beter begrijpt.”
 
 
Ouders van Julian:
“De aanpak van Dennis is inspirerend en effectief. Zijn enthousiasme en persoonlijke betrokkenheid zorgen ervoor dat Julian gemotiveerd aan zijn schoolopdrachten werkt. Het resultaat is minder ‘schoolstress’ en goede resultaten.
Ook de communicatie met Dennis verloopt uitstekend. Kortom: we zijn zeer tevreden over Dennis’ werkwijze!”    
 


Deyon (groep 8, 11 jaar):
Hoi ik ben Deyon 11 jaar zit in groep 8 en mijn hobby's zijn voetbal, bankhangen en op de Ipad. Ik vind het leuk om met meester Dennis samen te werken, omdat het op een positieve manier gaat en ik leer altijd wat natuurlijk. Hij helpt mij met rekenen spelling begrijpend lezen. En met huiswerk als het moeilijk is.

Ouders van Deyon:
Als ouders maken wij al ruim 1,5 jaar gebruik van Meester Dennis zijn diensten.
Wii zijn heel content met de Remedial Teaching die Meester Dennis geeft aan onze zoon Deyon Boerleider. Hij is door zijn hobby – voetbaltalent (FC Twente)- een druk bezet mannetje. Veel tijd is er niet om uren aan schoolwerk te besteden. Met de hulp van Meester Dennis wordt hij geholpen om op een speelse en slimme manier de nodige zaken te leren.
Als ouder is het vaak niet eenvoudig alle methodieken van de school te volgen. Dit is aan Meester Dennis wel vertrouwd.
Een goed meetmoment zijn de cijfers waar Deyon mee thuis komt. Kan niet anders stellen dat het ruimschoots voldoende is.
 


Janine, moeder van Sebas:
Sebas zijn schoolresultaten waren onder de maat en er moest nu echt iets gebeuren. Thuis met ons als ouders oefenen was niet voldoende en het gaf frustraties aan beide kanten. Naar school gaan en het thuis oefenen was nou niet bepaald iets waar Sebas naar uit keek.
Maar sinds de ondersteuning van Meester Dennis gaat Sebas weer bijna altijd met plezier naar school en kijkt hij uit naar de bijlessen. Sebas is weer enthousiast! Ook het thuis oefenen gaat stukken beter, mede door de handvaten die aangereikt zijn.
We zien Sebas zijn zelfvertrouwen groeien en ontvangen positieve feedback van school.
De kleine investering in de bijspijkerlessen van Meester Dennis is het dubbel en dwars waard!

Sebas: Met Meester Dennis is het gewoon leuker!
Meester Dennis is heel aardig en hij kan mij goed helpen leren.
Het is juist goed om bijles te hebben, je leert ervan hij helpt mij goed om het te begrijpen.
Meester Dennis legt goed uit, door hem snap ik het.
Meester Dennis heeft leuke oefeningen, snel lezen vind ik het leukst vooral omdat het hele leuke verhalen zijn.
Op school merk ik het ook, want het lezen gaat beter en ook het schrijven en dat vind ik fijn.